PIISAMI LEVYT VERKKOKAUPPA


TOIMITUSEHDOT


Toimitusaika ja -tavat

Varastossa olevat tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta, tai siitä kun maksu näkyy tilillämme, mikäli maksutavaksi on valittu lasku. 

Toimitustavat ovat lähetys postitse tai nouto myymälästä Seinäjoella aukioloaikoina. 

Toimitamme tuotteita postitse Suomeen ja Viroon.

Verkkokaupassa näkyvät hinnat koskevat vain verkkokauppaa.


Postitus

CD-levyt, 7” vinyylit ja c-kasetit postitetaan kirjeenä (1-3 kpl per lähetys). Myös T-paidat kulkevat kirjeenä. Vinyyli-LP:t, CD-boxit ja muut isommat paketit lähetetään pakettiautomaatin kautta. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi puhelinnumerosi sekä lähimmän/toivotun pakettiautomaatin. 

Toimitusmaksut:

CD-levy / 7” / c-kasetti (1-3 kpl) / T-paita    2,60 €

LP-levyt / CD-levyt ym. (yli 4 kpl) / muut isommat paketit   5,90 €  

Yli 100 €:n tilaukset ilman toimituskuluja


Nouto myymälästä

Ilmoitamme, kun tilauksesi on noudettavissa. Piisami Levyt myymälä sijaitsee Rytmikorjaamolla osoitteessa Vaasantie 11, Seinäjoki, sisäänkäynti B3. Aukioloajat ovat ti-pe klo 11-18 ja la 11-16. Poikkeusaukioloista ilmoitetaan blogissa ja Facebook-sivulla.


Maksutavat

Tuotteiden toimitusmaksu maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Verkkokaupassa on käytössä Finqu Pay -maksupalvelu, jonka kautta voi maksaa suomalaisten pankkien verkkopankkien kautta, laskulla tai osamaksulla.


Palautukset

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilatut, virheettömät tuotteet 14 vuorokauden sisällä tavaran toimituksesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä. Käytettyjen tuotteiden kohdalla kunto tulee olla sama kuin ostettaessa. Ota yhteyttä sähköpostitse piisamilevyt@gmail.com , jos haluat palauttaa tuotteen.

Palautukset toimitetaan osoitteeseen Piisami Levyt, Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki. Pakettiin tulee laittaa merkintä "Palautus" sekä oma nimesi ja yhteystietosi. Tuotteen palauttaminen on asiakkaalle kulutonta.

Takaisinmaksusta sovitaan tapauskohtaisesti. Myös vaihto toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin onnistuu. Rahat palautetaan 30 päivän kuluessa.


Tietosuoja

Piisami Levyt tallentaa järjestelmäänsä vain rekisteröityneiden käyttäjien verkkokaupassa antamat tiedot. Pankkitunnuksia tai muita maksutietoja ei järjestelmämme näe eikä käsittele. Verkkokaupassa antamiasi tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.